Boosters voor body, beauty & mind

Body

Als holistisch & orthomoleculair therapeute adviseer ik jou ook heel graag bij het aanvullen van tekorten dmv supplementen of ondersteuning en begeleiding bij gewichtsverlies.

Sinds kort ben ik, naast life coach, ook Isagenix-partner en sta ik enorm achter de zeer kwalitatieve producten die zij aanreiken om zowel jouw lichaam en huid te doen stralen alsook je brein te verbeteren. Vecht je al lang met de kilootjes en heb je er nu écht genoeg van, dan help ik jou heel graag verder om begeleid en verantwoord je voeding te gaan aanpassen. Dmv de juiste eiwitten, vitamines en adaptogenen gaan we jouw lichaam cleanen, healen en terug energiek maken in 30 dagen!

Wat is 30 dagen van jouw leven? Toch ?

Beauty

STRAAL uitbundig & LEEF schitterend!

Naarmate we ouder worden, laat het leven zijn sporen na op ons huidoppervlak. Maar je kunt elke dag fris beëindigen & fris weer opnieuw beginnen.
Weet je, als je buitenkant de schoonheid van je binnenkant ervaart, geeft zelfverzorging je het vertrouwen om helder te stralen.
DIT IS DE MANIER OM ER BETER UIT TE ZIEN!

En laat nu nét het stofje collageen een enorm belangrijke speler zijn voor onze huid haar en nagels. Maar ook voor bepaalde organen en structuren in ons lichaam.
Collageen is een échte bouwsteen voor zoveel processen in ons lichaam. Vanaf 30 jaar begint de aanmaak reeds te verminderen en vanaf 45 jaar staat die aanmaak al helemaal op een laag pitje. Daarom is het zo belangrijk dat er nu een vloeibare vorm is van collageen, gecombineerd met krachtige plantaardige stoffen, die onze huid voedt vanbinnen en vanbuiten.

De “Collageen Elixir” bevat maar liefst 5 gram marine-collageenpeptiden, die door hun bio-identieke structuur gelijkaardig aan de mens, dan ook weldegelijk wordt opgenomen in het lichaam.

Het flesje is een feest voor je lichaam.
Volledig natuurlijk en in een 100% recycleerbare verpakking. Bovendien is het best een lekker drankje. Ik ben alvast FAN !

Mind

WIL JIJ OOK MEER FOCUS?

Wat zou je kunnen bereiken als je overdag wat meer focus had ? Wat als je geheugen scherper zou zijn, of je je gedachten duidelijker op een rijtje zou kunnen zetten. Noötropica zijn een manier om het volledige potentieel van je hersenen te ondersteunen. Een noötropicum moet je beschouwen als een stofje, waaronder de eis dat de stof een bijdrage moet leveren aan cognitieve functies, zoals leerprocessen en het geheugen én bovendien veilig & niet toxisch moet zijn.

Hiervoor is sinds kort de Nootropic Elixir geboren. Een klein flesje dat een mix bevat van natuurlijke hersenstimulerende plantaardige ingrediënten. Kortom een kant-en-klaar drankje, om je focus en geheugen te
versterken alsook geeft het een langdurige ondersteuning voor de gezondheid van de hersenen. Gewoon TOP !

MIND

WAT ALS JIJ MINDER STRESS ZOU ERVAREN ?

De 3e Elixir in de rij van de Noötropica is een feit ! De Adaptogen Elixir.
Het is een flesje vol krachtige adaptogenen & Kombucha theemelange. Zeg vaarwel tegen stress en hallo tegen sereniteit met deze ongelooflijke voordelen.

  • Ondersteunt het vermogen van je lichaam om zich aan te passen aan stress
  • Bestrijdt vermoeidheid
  • Verbetert mentale herlderheid
  • Verlaagt cortisol 
  • Versterkt immuunsysteem

Het unieke is dat het werkt op korte termijn en nog meer bereikt in het lichaam bij gebruik gedurende een langere termijn. Waar wacht jij nog op ?

Dankzij Anje al bijna 5 jaar geen dagelijkse hoofdpijn en buikpijn meer! Ik ben mij meer gaan verdiepen in voeding en intoleranties. Bedankt voor de diagnose Anje!

BordjeGezond

Anje Peersman heeft mij fantastisch gehiolpen. Aanrader.

Miranda P

Hij klaagt eindelijk niet meer over buikpijn. Zijn koorts is ook veel minder heftig nu. Helpt ontzettend om zo op je voeding te letten.

Fatima S.

Lieve Anje, ik wil je super hard bedanken om mij van mijn problemen af te helpen. Jij was de enige die de juiste diagnose heeft kunnen vaststellen en de juiste behandeling hebt voorgeschreven. Maanden voor ik bij u kwam had ik veel pijn in mijn darmen. Allerlei onderzoeken gedaan via reguliere geneeskunde maar niks gevonden en de pijn bleef. Totdat ik bij jou kwam. Dankzij jou heb ik nu geen pijn meer, weet ik exact wat ik mankeer, en welke voedsel intoleranties ik heb en help je mij om gezonder door het leven te gaan. Bedankt voor alles! Een zeer tevreden klant.

Ann S.

Liefste Anje, ik wil je nog eens heel erg bedanken voor gisteren, voor je heldere uiteenzetting en geduldige aanpak. Dat is echt wat werkt bij mij. Bij het avondeten vroeg hij of we niet nog wat paprika in de ijskat hadden liggen. Het deed me inwendig glimlachen. En denken aan jou en de manier hoe je dat aangepakt hebt. Dikke dikke dankjewel! Je bent een toppertje.

Els