Life coaching voor jou!

life coaching

Life coaching & gezondheidscoach

Life coaching, hét trendy woord van de laatste jaren. Een woord dat heel vaak, té vaak verkeerd begrepen wordt. 

Ik ben nu, naast orthomoleculair therapeute, ook life coach. En jij …. Ja jij, als ouder, partner, medewerker, leerkracht, ondernemer, … jullie zijn allemaal een beetje coach. 

Van zodra iemand een positieve invloed heeft op iemand anders, is hij een coach. Mooi toch!

Het zit hem in de impact, in de verbinding en in het ontwikkelen van mensen hun potentieel. Dàt is waar life coaching om draait.

Weet dat alle antwoorden op al jouw vragen reeds in jou aanwezig zijn. Vaak zitten we op een bepaald moment vast in onszelf en zien we niet meer hoe het verder kan. We hebben dan iemand nodig die ons de juiste vragen stelt, de juiste tools aanreikt, zodat we onze oude patronen & gewoonten kunnen veranderen. Want denk eraan, de verandering zit reeds binnen in JOU . En alles vertrekt in onze gedachten, in onze MIND. Eens je doorhebt hoe het werkt, dan ben je terug vertrokken. 

Als Life Coach doe ik niet meer dan jou een hand reiken om verder te gaan. Jij zit aan het stuur en bestuurt jouw eigen leven, alleen begeleid ik jou terug op de juiste weg. 

Wie dus wilt groeien als mens, samen met andere mensen, zal op een bepaald moment moeten investeren in Life coaching voor zichzelf.

Wil jij zelf sterker en positiever in het leven staan, wil jij je levenskwaliteit verbeteren inclusief dat van de mensen rondom je, dan begint alles bij de mindset. Een positieve, veerkrachtige en constructieve mindset is wat iedereen nodig heeft. Begin met mindset coaching!

LIFE & MINDSET COACH

Door de mindset methode te begrijpen en toe te passen, kan ik jou helpen om ingewikkelde processen van het denken & van het brein te vertalen naar een zeer begrijpelijke en concreet toepasbare methode.

Het leven is wat je gedachten er van maken !

Voor wie ?

Zit jij nu vast in jezelf op persoonlijk vlak, relationeel, professioneel of gelijk welk ander vlak, ik neem jou als mindset coach heel graag maar dan ook heel graag mee op het pad dat ook mijn leven heeft veranderd!

Ook ben ik er voor de Young Minds. Zit jouw kind, tiener, puber in de knoop… laat hen gerust een gratis intake-gesprek mindset coaching doen met mij en we zien & voelen vooral samen of het klikt en of we kunnen samen werken aan zijn of haar positieve toekomst via mindset coaching.

mindset coach
mindset lifestyle coaching

Aanpak life coaching

Een life  coaching traject start steeds met een gratis intake-gesprek van ongeveer 1 uur. Als we allebei voelen dat er groeimogelijkheid is, dan kan je kiezen om een life coaching traject aan te gaan. 

We starten steeds met de gratis intake-sessie van +/-1u. Daarna hebben we 6+1 life coaching sessies om de 2 weken.  De 7e sessie is jouw evaluatieronde. Mocht je daarna nog nood hebben aan verdere life coaching begeleiding dan bekijken we dat op jouw maat.  

Vind jij dat dit de reis is die jij nodig hebt om te groeien en  vooruit te gaan in je leven?

Dan betaal je hiervoor graag € 895 incl BTW.  We starten steeds met de gratis life coaching intake en daarna gebeurt de betaling vóór aanvang van de eerste sessie. Wil jij graag een intake life coaching plannen, druk dan HIER en stuur mij alvast een mailtje of bel mij op +32 479/993606.

Tot binnenkort!

Dankzij Anje al bijna 5 jaar geen dagelijkse hoofdpijn en buikpijn meer! Ik ben mij meer gaan verdiepen in voeding en intoleranties. Bedankt voor de diagnose Anje!

BordjeGezond

Anje Peersman heeft mij fantastisch geholpen. Aanrader.

Miranda P

Hij klaagt eindelijk niet meer over buikpijn. Zijn koorts is ook veel minder heftig nu. Helpt ontzettend om zo op je voeding te letten.

Fatima S.

Lieve Anje, ik wil je super hard bedanken om mij van mijn problemen af te helpen. Jij was de enige die de juiste diagnose heeft kunnen vaststellen en de juiste behandeling hebt voorgeschreven. Maanden voor ik bij u kwam had ik veel pijn in mijn darmen. Allerlei onderzoeken gedaan via reguliere geneeskunde maar niks gevonden en de pijn bleef. Totdat ik bij jou kwam. Dankzij jou heb ik nu geen pijn meer, weet ik exact wat ik mankeer, en welke voedsel intoleranties ik heb en help je mij om gezonder door het leven te gaan. Bedankt voor alles! Een zeer tevreden klant.

Ann S.

Liefste Anje, ik wil je nog eens heel erg bedanken voor gisteren, voor je heldere uiteenzetting en geduldige aanpak. Dat is echt wat werkt bij mij. Bij het avondeten vroeg hij of we niet nog wat paprika in de ijskat hadden liggen. Het deed me inwendig glimlachen. En denken aan jou en de manier hoe je dat aangepakt hebt. Dikke dikke dankjewel! Je bent een toppertje.

Els