GA VOOR DE BESTE VERSIE VAN JEZELF !

Mijn verhaal

He jij daar... ik ben Anje

Ik ben gehuwd en mama van een pracht van een dochter. Mijn traject als orthomoleculair therapeute en gezondheidscoach is gestart in 2011. Dit alles is het gevolg van mijn persoonlijke crash in 2005. Ik was toen werkzaam in media & sales en werkte heel veel en hard. Bovendien had ik ook best een zwaar emotionele rugzak vanuit de kindertijd, waarvan ik nu weet dat die sowieso mee aan de basis lag van mijn crash. Ik ging door tot op een zekere dag dat ik de signalen van mijn lichaam niet meer kon negeren en me letterlijk heb overgeleverd in de armen van de verpleegster op de spoedafdeling van het ziekenhuis.

Mijn lichaam zei volledig STOP tegen het helse ritme waarin ik jaren had gedraaid als mama, partner, werknemer, vrouw en nog veel meer. De rugzak werd letterlijk te zwaar voor mij. Mijn brein wou niet opgeven maar mijn lichaam liep letterlijk vast op alle vlak. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik 1 jaar volledig buiten strijd was. In het UZ Antwerpen kreeg ik de diagnose CVS, fibromyalgie en spasmofilie. Het enige dat ik nog kon was slapen, naar de kiné gaan en me laten begeleiden op een holistische manier met het Quintsysteem. En dat is mijn redding geweest.

Zeker weten. Ook moest ik vooral dingen gaan doen die ik leuk vond en graag deed, zei de therapeute. Ik probeerde dit te doen maar dit was in strijd met mijn ego. En dit kwam dan vooral door mijn opvoeding. Want dat zei : “ Alleen doen wat je graag doet, dat kan toch niet in het leven”. Je moet toch gaan werken, geld verdienen,  anderen helpen, en vooral er niet te veel over nadenken …zo had ik het ook geleerd thuis. En toen kwam  …

Maar 1 ding wist ik na dat jaar zeker, ik wou en zou niet meer terug in die ratrace van het leven stappen en werken aan mezelf !

Mijn Eureka-moment

Op een zekere dag, toen ik reeds terug sterker was, had ik op een ochtend “mijn” EUREKA-moment. Ik wou en zou ook mensen zoals jij & ik gaan helpen, begeleiden, informeren naar een gezonder leven op fysiek, emotioneel en mentaal vlak.

En zo startten mijn opleidingen allerhande en heb ik in 2011 Quintenergie.be opgestart. Dit is nog steeds mijn praktijk waarin ik mensen begeleid op een orthomoleculaire wijze. Ik voer namelijk een elektromagnetische analyse uit op het lichaam om te kijken waar jij mogelijke energieblokkades hebt. Eveneens kom je ook zo mogelijke voedselintoleranties te weten. En dit alles gebeurt dmv het Oostenrijks Quintsysteem. Volledig europees goedgekeurd en gecertificieerd.

Vanaf heden zit alles vervat in deze nieuwe website www.feellookthinkbeter.com!

artificial intelligence, brain, think-7821650.jpg

Mijn aanbod

Hierover lees je meer in detail op deze pagina over mijn diensten als orthomoleculair therapeute.

2 jaar geleden ben ik nog verder gaan studeren voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Vandaag kan ik dan ook trots zeggen dat ik een volwaardige mindset coach ben.

En als laatste nieuwe aanvulling in mijn business, geef ik je ook héél graag advies in 100% natuurlijke boosters voor body, beauty en mind. 2 werkelijk fantastische elixirs om dagelijks te drinken. Deze 2 krachtige flesjes, voor beauty en mind, sluiten ongelooflijk mooi aan bij mijn holistische en orthomoleculaire aanpak. Lees hier meer over boosters voor body, beauty & mind!    

Feellookthinkbetter was born !

 • Psychologie
 • Anatomie
 • Energetische basiskennis
 • Vijf-elementen-leer
 • Holopathie
 • Quintsysteme
 • Heilzame voeding
 • De kracht uit de juiste voeding
 • Bewust op je gewicht
 • Wellnesswetenschappen
 • Orthomoleculaire gezondheidszorg
 • Producttrainingen over supplementen
 • Life coaching volgens de IR-methode
 • Young Minds-coach