Hapy Mind
Happy Life
Retreat

Retraite "Happy Mind, Happy Life 2023 " was een fantastisch succes.

Iedereen heeft genoten van de plek, de zon, de teachings, de yoga , de massage, het lekkere eten …. kortom het was TOP ! 
Er is gelachen, geweend, gepraat. Niemand kende elkaar en het was precies of we waren reeds jaren vriendinnen. 
Heel mooi, intens, leerrijk, kortom het was GENIETEN ! Daarom heb ik besloten om de retraite te herhalen in mei 2024. Ik zou zeggen lees vooral verder op deze pagina, lees de feedback van de vorige retreaters en als je er absoluut wil bij zijn, klik dan op de knop inschrijven. Want weet de plaatsen zijn beperkt . Tot ziens. 

Dag Anje, Retreat Happy Mind Happy Life was een enorm leuke 5daagse ervaring in het zonnige Andalusië. Niet in het minst door de lieve gastvrouw en gastheer en Obi. Ze serveerden ons een perfecte mix van lekker en gezond eten, een zalige Finca om te verblijven en een ontdekking van de prachtige omgeving en lokale horeca. Voor mij persoonlijk was het een eerste kennismaking met mindfulness, yoga, meditatie maar zeker een basis voor het verdere leven. Totaal niet zweverig maar degelijk onderbouwd! Een aanrader!!

Kristien

Ondergedompeld in 'zorg voor jezelf', overweldigd door de omgeving overrompeld door lekker, gezond eten vertroeteld door de allerbeste gastheren kennis gemaakt met fantastische mensen. Genoten van elke seconde. Bedankt!

Katleen

Beste Anje, Hier mijn quotering ! Doen! Een echt paradijs! warme ontvangst, super lekker eten. Je komt als herboren terug thuis!

Berlinde

Dag Anje Het was een fantastische ervaring ontvangen door een liefdevolle koppel prachtige omgeving en lekker eten. De teaching leerrijk goed gebracht, yoga en massage was ook genieten . Een gevarieerd en soms verrassend programma met leuke dingen. Ik heb mijn innerlijke rust terug gevonden. Echt een aanrader.

Hilde

Tijd om je even terug te trekken uit de hectiek van het leven. Tijd maken voor de essentie van het leven. Ruimte maken en nemen om te ontdekken wie je nu eigenlijk bent en wat jij wilt in je leven. Vooral op persoonlijk vlak.

5 dagen selfcare

5 DAGEN SELFCARE

WANNEER van 7/5/2024 tem 11/5/2024

WAAR In onze ‘Finca Los Olivos” B&B in Uleila Del Campo, in het Spaanse Andalusië.

VOOR WIE 4 of 5 dames/heren die zichzelf terug op de eerste plaats willen zetten.

WAT Een 5-daagse retreat gevuld met verse, gezonde & lekkere voeding, workshops rond de ‘mind’, relaxmomenten, professionele begeleiding rond voeding/een gezond lichaam & geest en nog veel meer, dit alles op een locatie omgeven door pure rust en zon.

HOE Met het vliegtuig van Brussel Zaventem naar Almeria en terug. Wij voorzien persoonlijk het vervoer van en naar de luchthaven in Spanje.

PRIJS€ 995,- excl. vlucht 

INSCHRIJVEN VOOR 20/3/2024 VIA ONDERSTAANDE KNOP

9 REDENEN OM MEE TE GAAN

Je hebt behoefte aan ontspanning en opladen op een mooie plek waar ruimte is om jezelf te zijn.

Je wilt meer weten over hoe je fysiek en mentaal in balans kunt zijn.

Je bent nieuwsgierig naar de positieve effecten van yoga, mediteren of andere trainingen.

Je bent op zoek naar inspiratie en handvaten om positief en zeker in het leven te staan, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Je wilt graag kennis opdoen over een bepaald onderwerp binnen dit thema en je daarin verdiepen.

Je kijkt uit naar een leuke week op een prachtige plek, heerlijk en gezond eten, ruimte voor jezelf en gezelligheid met fijne mensen.

Je wil een pauze inlassen in de doorgaande hectiek van alledag en op adem komen.

Je hebt behoefte aan inzicht in jezelf of wil meer voeling hebben met wat jij belangrijk vindt in je persoonlijke of professionele leven.

Het spreekt je aan om iets bijzonders voor jezelf te doen. Om iets te doen wat je (wellicht) nog niet eerder hebt gedaan.

PRAKTISCH

Van dinsdag 7/05/2024 tem zaterdag 11/05/2024 verblijf je in onze B&B ‘Finca Los Olivos’ gelegen in het kleine bergdorpje Uleila Del Campo, in het Spaanse Andalusië.

In mei is het hier gemiddeld 24 graden en zijn er 28 zon-dagen op de maand waarvan gemiddeld 8u zon per dag. 

Je boekt zelf je vliegticket van Brussel naar Almeria. Na inschrijving van minstens 3 dames/heren gaat de retreat door. Je ontvangt nadien de info voor de juiste vlucht zodat alle retreaters tezamen door ons kunnen worden opgehaald aan de luchthaven. De rit naar onze Finca duurt ongeveer 50min en loopt door het prachtig ruwe Spaanse landschap.

Je wordt er onthaald en verwend door mezelf (Anje), Klaas en Obi. Klaas is mijn liefhebbende, humoristische, goedlachse, rustige en o zo positieve man. Obi is onze Spaanse, sociale, lieve, mensvriendelijke en rustige hond. 

Je verblijft in een thuis die gelegen is in een oase van rust en zon. Onze finca ligt volledig afgelegen in de bergen, een plek om écht volledig tot rust en jezelf te kunnen komen.

Je overnacht in één van onze verzorgde gastenkamers, mogelijks deel je een kamer met een mede-retreater. Je slaapt in een éénpersoonsbed en deelt een badkamer.

Met maximaal 5 dames/heren genieten we 5 dagen van een retreat waar jijzelf centraal staat. Dankzij de ‘mind’-workshops, lekkere & gezonde voeding, yoga, massages, persoonlijke begeleiding rond lichaam & geest, ontdekking in de ongerepte Spaanse natuur en voldoende ontspanning & me-time momenten kom je weer helemaal tot jezelf.

Voor dit alles betaal je € 995,- all-in excl. vlucht.

Na bevestiging van je inschrijving wordt er een voorschot gevraagd van € 395,-. De retreat gaat door vanaf 3 personen, het maximum aantal deelnemers is 5. Wil jij graag samen komen met een vriend(in) of familielid waarmee je de kamer wilt delen, dan is er een mogelijkheid tot 5p.

Nadien bezorg ik je een vragenlijst die je zorgvuldig dient in te vullen, zodat de retreat volledig naar jouw wens en behoeften kan worden voorbereid.

Ben jij klaar om weer tot jezelf te komen? Of heb je nog meer info nodig?

Bel me gerust op via +32 479 99 36 06 of per mail info@feellookthinkbetter.com

Inhoud retreat

Yoga-sessies gegeven door een professionele yoga-instructeur.

Meditatieve momenten samen of apart.

1 individuele massage (1u) op maat, door een ervaren ergotherapeut.

1 Quint-analyse op maat.

Wandelingen in de Spaanse woeste natuur.

Onbeperkt zwemmen in het verwarmde zwembad.

Dagelijkse workshop/teaching rond mindset, stress in je lichaam, meer zelfvertrouwen en hoe vind ik meer balans in het dagelijkse leven. 

“Wie ben ik nu eigenlijk?”

Lekkere en gezonde maaltijden (ontbijt – lunch – diner) + 1 x uit eten op een

prachtige locatie. 

Bezoek en proeverij aan de enige plaatselijke Bodega die woestijnwijnen maakt.

Deze bevindt zich in ons dorp.

Tijd om te genieten en te relaxen, veel te lachen, plezier te maken en te leren van en met mekaar.

 

TOPICS WORKSHOPS

We gaan het voornamelijk hebben over mindset en persoonlijke groei:

Je bent wat je denkt. Hoe jij denkt bepaalt hoe jij je voelt en wie je nu bent. 

Verander je manier van denken voor altijd.

De 6 mentale spieren van ons brein.

Het verschil tussen ons bewustzijn en ons onderbewustzijn.

Het verschil tussen feitelijk denken en niet-feitelijk denken. Dat bepaalt onze emoties. 

Je emotie, je kompas. 

Hoe ontstaat stress in je lichaam? 

Blokkeer de stemmetjes (zeveraars) in je hoofd die je naar beneden halen. 

Slow living: hoe?

Zelfvertrouwen begint bij jezelf.

Leer ontzorgen.

Smooth Swings: Breng je moods in kaart.

Vind je one-minit wonder.

Wie ben ik nu eigenlijk?

De kracht van “Ik ben!”

Jongleer met de rollen in je leven. 

Uiteraard zullen er uit de workshops vragen en acties volgen die we absoluut kunnen bespreken of later aan verder werken.